menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Den Haag weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

advocaten Den Haag

Een kundige Advocaat uit Den Haag helpt u graag verder.

Laat u bijstaan door een advocaat in Den Haag

Als u op zoekt bent naar een advocaat in Den Haag, dan is het fundamenteel dat u weet wat voor type advocaat u zoekt. Een advocaat is normaliter gespecialiseerd in een bepaald categorie recht. Het tarief hangt alsmede af van het vakgebied van de advocaat.

Meestal wordt een advocaat in Den Haag pas geraadpleegd wanneer er zich een juridisch conflict of een rechtszaak aandient. Dit is jammer, want dikwijls is het leed tegen die tijd al geleden. Een advocaat kan ook goed in een vroegtijdig stadium van ongeschatte waarde zijn en vanuit een juridisch standpunt bepaalde conflicten oplossen of narigheden vermijden voor u.

Een advocaat kunt u ongeveer in twee situaties inzetten: ingeval er reeds sprake is van en juridische procedure of rechtszaken, of u voorzien in adviezen op het specifieke. Ook organisaties kunnen veel baat hebben bij een advocaat. Voor particulieren zijn de meest interessante rechtsgebieden:

  • Echtscheidingsadvocaat
  • Arbeidsrechtadvocaat
  • Letselschade advocaat

Het is afhankelijk van de soort gebeurtenis waarvoor u welk type vakkundige nodig hebt. Een generalist is doorgaans iets goedkoper, maar gaat u minder goed van dienst zijn bij specifieke vraagstukken dan een specialist in zijn of haar vakgebied.

3.185
Klanten geholpen met advocaten vergelijken
27.388
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Den Haag

Heb ik een advocaat uit Den Haag nodig?

U heeft zelf meestal het recht om te beslissen of er een advocaat ingezet wordt of niet. Er zijn nochtans enkele situaties waarin u niet altijd een keuze heeft. Ingeval u tegen een letselschade zaak aanloopt, bent u vereist uzelf bij te laten staan door een advocaat.

Idem geldt ingeval u als eiser een kort geding wilt aanspannen. Een advocaat is vervolgens weer niet nodig wanneer er een kort geding tegen u aangespannen wordt. Overigens wordt wel altijd geadviseerd om een advocaat te raadplegen als dit soort juridische trajecten spelen.

Als u te maken krijgt met een geding heeft u feitelijk ook een advocaat nodig. Het verschilt dus erg per situatie of u wel of geen advocaat vereist in moet schakelen. Als u naar een kantonrechter gaat, bent u niet vereist om een advocaat mee te nemen. En wanneer u naar een civiele rechter gaat voor een zaak met rechten boven de 25,000 euro (of onbepaald) dan heeft u wel een advocaat nodig voor rechterlijk advies en begeleiding.

Hoeveel u aan tarieven kwijt bent aan een advocaat in Den Haag loopt erg uiteen. Dit is niet alleen afhankelijk van het rechtsgebied, maar ook van de ervaring en de expertise van de advocaat. Ongeacht het uurtarief van de advocaat spelen er mogelijk nog meer kosten, zoals griffiekosten, onderzoekskosten of kantoorkosten.

mac
mac
img

Ik ben Aurélie Koehorst, regiomanager in Den Haag. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een advocaat uit Den Haag.

Een kundige advocaat in Den Haag vinden

Het vinden van een kundige advocaat in Den Haag lijkt in eerste instantie mogelijk een lastige opgave. Er bestaan behoorlijk wat advocaten in Den Haag. Natuurlijk bent u op zoek naar de advocaat die past bij uw situatie en wensen. Het is van belang dat u een klik heeft met iemand waarmee u zaken doet maar in juridische zaken wilt u bovenal iemand met verstand van zaken.

Wanneer u op zoek gaat naar een advocaat dan hebben wij een enkele tips voor u om uw speurtocht wat makkelijker en succesvoller te maken. Vanzelf is het vervolgens van belang dat er goed helder is welke dingen u wil uitbesteden aan een advocaat. Denk hierbij aan een echtscheiding, meerdere advocaten zijn hierin gespecialiseerd.

Binnen specialismen bestaan er begrijpelijk ook meerdere opties; wilt u bijvoorbeeld enkel een onderhandeling of ook eigenlijk een echtscheidingsconvenant? Er zijn dus binnen specialismes nog steeds flinke verschillen in wat u nodig heeft en kunt laten uitvoeren. Wij hebben echter voor elke situatie de juiste advocaten in Den Haag voor u gevonden.

Ook op zoek naar een vakkundig juridisch advies? Laat dan uw gegevens achter. U krijgt dan van verschillende advocaten uit Den Haag een prijsopgave, die u snel en eenvoudig met elkaar kunt vergelijken. Op fundament van de door u gekozen specialismen en degene die het beste bij uw situatie past, kiest u de passende expert advocaat.

Recensies

Dit is wat tevreden Advocaat matches over Professionals Den Haag te zeggen hebben!

img

Nout Hoenderkamp

Snelle service, meer dan genoeg keuze en meteen een degelijke Advocaat gevonden! Ik ben normaliter niet zo’n fan van partijen als Professionals Den Haag maar na deze ervaring ben ik positief verrast! Chapeau mannen!

img

Pien Slijm

Bedankt Professionals voor de spoedige reactie. Jullie hebben de keuze een stuk makkelijker gemaakt door eigenlijk het hele vooronderzoek op jullie te nemen. Jullie maken het makkelijker voor ondernemers zoals ik!

Professionals uit andere branches in Den Haag

Let's Talk

Bij Professionals Den Haag staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier