menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Den Haag weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Den Haag

Een kundige Payroll uit Den Haag helpt u graag verder.

Handen vrij voor ondernemen: Payroll Den Haag

U bent een ondernemer in Den Haag. U heeft een kleine of middelgrote onderneming of bent net gestart met uw onderneming. De continue aanpassingen in wettelijke bepalingen op het gebied van arbeidsrecht is voor u moeilijk bij te houden. Het risico dat u als ondernemer loopt bij ontslag van een medewerker, arbeidsongeschiktheid of ziekte van een medewerker zijn veel te groot geworden voor uw onderneming. Als ondernemer staat u niet alleen met deze problematiek. Een payroll bedrijf in Den Haag kan wellicht de oplossing voor u zijn.

Het idee van een een payrollbedrijf is dat zij van u het werkgever aspect, met alle plichten voor wat betreft het juridische en administratieve aspect, van uw onderneming overnemen. Uw personeelsleden zijn in dienst bij de payroller, maar werken nog wel bij u. De specialisten van het payrollbedrijf nemen de salaris- en personeelsadministratie van uw onderneming over, daar hoeft u zich dus geen zorgen meer over te maken. Ook de doorbetaling van salaris bij ziekte of arbeidsongeschiktheid van de medewerker komt voor rekening van de payroll partner. Uw onderneming kan op die manier weer alle noodzakelijk aandacht van u krijgen. U blijft zelf eventueel nieuw personeel werven en brengt deze onder bij het payroll bedrijf.

Payrolling óók voor ZZP en freelancer

Payrolling is niet alleen voor grotere bedrijven. Het wegnemen van het eigen risico bij langdurig verzuim en ziekte is juist voor de kleine onderneming een stuk minder stress. ZZP’ers en freelancers kunnen ook van payrolling gebruikmaken. Zij werken dan in loondienst en hierdoor vallen ze automatisch onder de sociale verzekeringen. Op die manier blijft u zelf tarieven vaststellen, maar u factureert via het payrolll bedrijf. Geen zorgen meer, het debiteurenrisico behoort op dat moment tot het verleden.

3.390
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
27.388
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Den Haag

Professionele payrolling in Den Haag

Als u in zee gaat met een payroll bedrijf, draagt u het juridisch werkgeverschap over aan het payroll bedrijf. Dit zal inhouden dat uw personeelsleden een payrollcontract krijgt van het payroll bedrijf. U heeft op dat moment het exclusieve recht op uw medewerkers. Personeelsleden kunnen dan niet, zoals het gaat bij een uitzendbureau, ergens anders aan de aan het werk gezet worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Zal er dan iets voor u als ondernemer veranderen? Er verandert niets op de werkvloer. U blijft verantwoordelijk voor wat er dagelijks op de werkvloer gebeurt, er verandert dus niets onder uw medewerkers. Ontslaan van personeel, hoogte van salarissen en voorwaarden bepalen, voeren van functioneringsgesprekken, u blijft het allemaal doen. Uw personeel en uzelf zullen merken dat er niets verandert gedurende de dagelijkse gang van zaken in uw bedrijf.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, doordat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, biedt u vele voordelen. U bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s en over het bijhouden personeels- en salarisadministratie hoeft u zich ook niet meer druk te maken. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke medewerkers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Heeft u hier wel oren naar en past dit ook bij uw onderneming? Op deze website kunt u uw contactgegevens invullen dan ontvangt u razendsnel verschillende offertes van payroll bedrijven uit Den Haag. Met payrolling wordt u als ondernemer ontlast en kunt u veel geld besparen.

mac
mac
img

Ik ben Aurélie Koehorst, regiomanager in Den Haag. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Den Haag.

Weer ondernemen door payrolling

Bent u werkzaam in een branche waar veel mensen aan de slag zijn met een tijdelijk of flexibel contract? Dan is een payroll constructie zeer gunstig voor u. Omdat een payroll bedrijf een ABU of NBBU cao heeft, is een flexibeler contractduur goed mogelijk. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een medewerker in vaste dienst nemen, als u deze medewerker zelf in dienst heeft. Binnen de ABU en NBBU cao is deze termijn veel langer. Een medewerker kan dan maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract voor u werken, voordat u deze medewerker in vaste dienst moet nemen.

Een langere tijdelijke contractperiode is zeker gunstig voor u, maar kan zeker ook gunstig zijn voor de werknemer. Vooral studenten hebben geen behoefte om een vast contract te ondertekenen, juist die flexibiliteit in de studententijd is zo belangrijk. Toch kunnen zij tijdens hun gehele studietijd verzekerd zijn van een baantje en u kunt door middel van een langere termijn goede medewerkers langer aan uw onderneming binden.

U blijft alle controle houden zodra u kiest voor een payrolling constructie, en u hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over pensioenen, personeelsverzekeringen, loonbelasting en personeels- en salarisadministratie. Wilt u vlug verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag nog uw offertes van verschillende payroll bedrijven uit Den Haag aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Den Haag te zeggen hebben!

img

Wim Vagevuur

Ik had een aantal offertes nodig voor een Payroll en die werd direct geleverd. Ik had ook het gevoel dat er goed naar mijn situatie gekeken werd. Thanks Professionals Den Haag, ik kan er weer tegenaan!

img

Doortje Wijten

Meteen een Payroll gevonden. Ik ben snel en deskundig ontzorgd door Professionals Den Haag. Ook in het weekend zijn ze bereid te helpen!

Professionals uit andere branches in Den Haag

Let's Talk

Bij Professionals Den Haag staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier